Flexibele connectiviteit, integratie en uitbreidbaarheid

We bieden klanten de beste opties voor de implementatie van en veilige verbinding met data.


Native dataconnectoren van Tableau

Microsoft Excel-logo
sequel server-logo
amazon redshift-logo
Postgre SQL-logo
snowflake-logo
Google Big Query-logo
Google Sheets-logo
SAP hana-logo
hadoop hive-logo
vertica-logo
Amazon athena-logo
presto-logo
salesforce-logo
netezza-logo
splunk-logo
google analytics-logo
 

Maak verbinding met al je data, ongeacht waar ze zich bevinden. Tableau-aanbiedingen native connectoren gebouwd en geoptimaliseerd voor veel databases en bestanden: van spreadsheets en pdf's tot big data, kubus- en relationele databases op locatie of in de cloud, zelfs toepassingsdata en data op het web.

Ecosysteem van Tableau-partners

Je BI-platform mag niet bepalend zijn voor je datapijplijninfrastructuur of -strategie. Tableau helpt je de investeringen te benutten die je al hebt gedaan met integratiepartners op het gebied van onder andere dataopslag en -verwerking, datavoorbereiding en -transformatie, catalogisering en metadatabeheer van ondernemingen, datawetenschap en query-acceleratie.
aws-logo
microsoft azure-logo
google cloud-logo
alibaba-logo
snowflake-logo
SAP-logo
informatica-logo
alteryx-logo
collibra-logo
alation-logo
data robot-logo
databricks-logo

bf quote

Brown-Forman-logo

 

"We hadden een tool nodig waarmee we al die nuttige data en informatie konden omzetten in inzichten. Met ons logische datawarehouse en Tableau hebben we nu iets gemaakt waardoor mensen kunnen samenwerken en alle informatie toegankelijk is."

Lees het hele verhaal

Integreer Tableau of breid Tableau uit en krijg meer gedaan

Met Tableau kun je krachtigere analyses, inclusief uitbreidbaarheid en integratiemogelijkheden, toegankelijk maken voor meer mensen. Je kunt andere toepassingen zelfs integreren in Tableau-dashboards.

integrations

Integraties van datawetenschap

Met analyse-uitbreidingen kun je je statistische en voorspellende modellen toegankelijk maken voor meer mensen. Breid Tableau-berekeningen uit om dynamisch gebruik te maken van populaire programmeertalen, tools en platforms voor datawetenschap, waaronder R, Python en MATLAB.

Integraties van dashboardtoepassingen

Met onze API voor uitbreidingen kunnen ontwikkelaars dashboardobjecten maken waarmee klanten data uit andere toepassingen rechtstreeks kunnen integreren en ermee kunnen communiceren in Tableau. Bekijk wat andere ontwikkelaars en partners hebben gebouwd in de uitbreidingengalerie.

Embedded Analytics

Plaats interactieve analyses rechtstreeks in de workflows van mensen door Tableau te integreren in aangepaste webportals, toepassingen en klantgerichte producten. Lees meer op onze Embedded Analytics-productpagina.

arc quote

ARC-logo

 

"Tableau leverde de klanten van ARC de diepgaande inzichten, geavanceerde berekeningen, gedetailleerde prestatieoverzichten en concurrentieanalyses die nodig zijn om samenwerking in de branche en operationeel succes naar een hoger niveau te tillen. Doordat verkoopgerelateerde patronen en ontwikkelingen snel kunnen worden herkend en analyses in de dagelijkse processen zijn opgenomen, beschikken onze klanten nu over een unieke oplossing."

Lees het hele verhaal

Aanvullende hulpbronnen voor IT

Implementatietools

Je werkt met een technologisch framework dat de data-analyse van je hele organisatie toegankelijk, flexibel en betrouwbaar maakt, zonder in te leveren op veiligheid en beheer.

Meer informatie

Tools voor ontwikkelaars

Til je implementatie naar een hoger niveau en pas Tableau aan de unieke behoeften van jouw organisatie aan. Gebruik deze tools en API's om Tableau te integreren, uit te breiden en te automatiseren.

Meer informatie